De Reis


De SVP heeft gekozen voor Gran Canaria als reisbestemming waarbij het klimaat uiteraard één van de beslissende factoren was (en nog steeds is!). Deze reis is speciaal gericht op gezinnen die direct te maken hebben de ziekte Cystic Fibrosis t.w.

1. Gezinnen waarin één of meer CF patienten voorkomen.

2. (Jong) volwassen CF patienten begeleid door een mede gezinslid, vriend vriendin of partner.

Begeleiding en verzorging

De (gezins) reizen worden begeleid door leden van het bestuur van de S.V.P. en een (kinder) longarts die gespecialiseerd is op het gebied van CF.

De accommodaties

U verblijft in goede accomodaties en parken in de regio van Playa del Ingles en Maspalomas. Wij proberen de locaties zoveel mogelijk op de gezinssituatie af te stemmen.

Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden om iets van de omgeving te zien of met een excursie mee te gaan

Links


Meer informatie over het eiland én de eilanden groep kun je o.a. vinden op de onder aangegeven sites.

Schiphol

Het klimaat op Gran Canaria

Website voor tourisme Gran Canaria

Alles over Gran Canaria

Nederland wereld wijd (site Rijksoverheid regels in Spanje)

Hoe in te schrijven voor de reis?

Dit kan vanaf  heden tot 1 augustus 2023 door het inschrijf formulier ingevuld en ondertekend op te sturen naar het SVP secretariaat.

Het inschrijf formulier kunt u hier downloaden vanaf deze website.

Na selectie op basis van de spelregels ontvangt u van het secretariaat in de loop van de maand augustus een telefoontje gevolgd door een definitieve bevestiging of u al dan niet kunt deelnemen aan de reis. (Meer info en details)

Spelregels bij aanmelden en indelen

1. De indeling gaat op volgorde van binnenkomst van aanmelding.

2. Mensen die nog niet eerder deel hebben genomen aan de reis hebben voorrang, daarna geldt wie het langst niet is meegeweest

3. Bij voldoende ruimte kan in principe iedereen mee tegen de geldende voorwaarden

4. Als CF-patiënt kunt u niet alléén aan de reis deelnemen, er zal altijd iemand mee moeten gaan, die in geval van calamiteiten beschikbaar is.

5. Als alleenstaande ouder met jonge kinderen wordt u sterk aangeraden een reispartner mee te nemen.

6. Doordat de deelnemers apart reizen kunnen mensen die de bacterie Burkholderia Cepacia bij zich hebben zich ook aanmelden!

7. De medisch adviseur van de SVP bepaalt uiteindelijk na overleg met de behandelend specialist of u aan de reis kunt deelnemen.

Eigen bijdrage

Hoewel de SVP een deel van de reissom voor haar rekening neemt (door middel van sponsoring) komt het andere deel van de kosten voor uw eigen rekening. De eigen bijdrage van de deelnemers is het netto gezinsvakantiegeld. U dient zelf zorg te dragen voor een reis- annex annuleringsverzekering. U moet er rekening mee houden dat uw eigen bijdrage betaald moet worden vóór 31 december voorafgaand aan de reis.


Secretariaatadres
Jan Steenstraat 31
7141 XH GROENLO
IBAN no. NL39ABNA0426007077
secretariaat@stichtingsvp.nl

Facebook @StichtingSVP

Instagram Stichting_SVP